SZABADON FOGYASZTHATÓ ÉTELEK
Zöldségek
Kelbimbó +0.5 Szójacsíra +29.5
Borsók, éret t +0.5 Csíráztatott retek csíra +28.4
Spárga +1.1 Csíráztatott azték zsálya +28.5
Articsóka +1.3 Lucernafű +29.3
Fekete nadálytő +1.5 Uborka, friss +31.5
Zöldkáposzta (Márciusi) +2.0 Búzafű +33.8
Saláta +2.2
Hagyma +3.0 Gumós zöldségek
Karfiol +3.1 Jégcsap retek (tavaszi) +3.1
Fejes káposzta +3.3 Édesrépa +3.1
Zöldkáposzta (Decemberi +4.0 Karalábé +5.1
aratás) Torma +6.8
Kelkáposzta +4.5 Fehér répa +8.0
Madársaláta +4.8 Sárgarépa +9.5
Borsók, zsenge +5.1 Friss cékla +11.3
Cukkini +5.7 Hónapos retek +16.7
Vöröskáposzta +6.3 Fekete retek +39.4
Rebarbara +6.3
póréhagyma (gumó) +7.2
Vizitorma +7.7 Gyümölcsök
Spenót (Márciusi) +8.0 Lime +8.2
Metélőhagyma, snidling +8.3 Friss citrom +9.9
Zöldbab +11.2 Paradicsom +13.6
Sóska +11.5 Avokádó (protein) +15.6
Spenót (nem márciusi) +13.1
Fokhagyma +13.3
Zeller +13.3 Nem-Raktározott élő gabona
és hüvelyesek
Fejes saláta, Friss +14.1 Hajdinadara +0.5
Endívia, friss +14.5 Tönköly +0.5
Cayenne bors +18.8 Lencse +0.6
Szalmafű +21.4 Szójaliszt +2.5
Macskafarok fü +21.7 Tofu +3.2
Kutyafű +22.6 Limabab +12.0
Gyermekláncfű +22.7 Szójabab, friss +12.2
Kamutfű +27.6 Fehér bab +12.1
Árpafű +28.7 Szójagranulátum (Főtt, +12.8
őrölt szójabab)
Szárított szójakocka +26.5
Szójalecitin +38.0
Szabadon fogyasztható ételek
(Folytatás…)
Mogyorófélék Olajak (Szűz , hidegen sajtolt)
Mogyoró - 0.5 Olívaolaj + 1.0
Mandula + 3.6 Borágóolaj + 3.2
Lenmagolaj + 3.5
Csészekürtolaj + 4.1
Magvak Halolajok + 4.7
Dióbél -11.4
Tökmag - 5.6
Napraforgómag (szotyi) - 5.4 Víz
Lenmag -1.3 Desztillált víz (neutral)
Szezámmag + 0.5
Római kömény + 1.1
Édeskömény + 1.3
Köménymag + 2.3
Alkalmanként fogyasztható ételek
Halak Ringló - 4.9
Friss édesvízi hal -11.8 Olasz szilva - 4.9
Datolya - 4.7
Cseresznye, édes - 3.6
Gyümölcsök (idényben, mértékkel, csak tisztításhoz) Sárgadinnye - 2.5
Csipkebogyó -15.5 Ribizli - 2.4
Ananász -12.6 Füge (juice, por) - 2.4
Mandarin -11.5 Grapefruit -1.7
Banán, érett -10.1 Görögdinnye |