Méregtelenítés lúgosítással, egészségvédelem, új biológia, belső fény, szépségápolás, gyógymasszázs, reflexológia, savbázis egye
Méregtelenítés lúgosítással, egészségvédelem, új biológia, belső fény, szépségápolás, gyógymasszázs, reflexológia, savbázis egye
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lúgosítás
 
Szépségápolás
 
Gyógymasszázs és talpmasszázs
 
Receptek
 
Sikerek
 
Nemzetközi sikerek

 

CUKOR- ÉS LIGHTKÓLA-FÜGGŐ VOLTAM!!!


Legalább múlt szombatig ébren voltam. Sheilával és Karennel múlt csütörtökön kezdtük inni a SuperGreenst.
A legnagyobb problémám, hogy IMÁDOM A CUKROT… bármit, amiben cukor van… a forró tamales a kedvencem. A második legnagyobb problémám az, hogy imádom a light kólát… A kólával öblítem le a tamalest… baromi egészséges!!!
Az első két nap könnyed volt… a harmadik napon rám jött egy mega-fejfájás… némi megfázásszerű tünetek, most pedig… HŰHA… ÁLLATI JÓL ÉRZEM MAGAM! Több energiám van, és úgy alszom, mint a tej. A bőröm teljesen megváltozott; azt hiszem mondhatjuk azt, hogy nagyon jól hidratált lett. Arizonában az élet mindent kiszárít… A bőrömnek olyan selymes érzete lett, amit még soha nem tapasztaltam. A legjelentősebb dolog pedig az elmúlt hat nap során az volt, hogy már nem kívánom a cukrot, vagy a koffeint… egy kicsit sem. LEGYŐZTEM A SZOKÁST!!! Kimásztam a cukrosfiókból és a hűtőből, és azon kapom magam, hogy keverem a Greenst. Kívánom a Greenst… 4 litert iszom belőle naponta, és közben próbálom betartani a lúgosító diétát, amennyire csak lehetséges. A férjem holnap kezdi a programot… Kirk azt mondja, hatalmas változást lát rajtam, ezért ő is kér! Hidd el, ha belevágsz, érezni fogod a különbséget! Mindenki, akit ismerek, pozitív eredményeket tapasztalt, és ez veled sem történhet másként. Gondold végig… MÉG CSAK AZ ELEJÉN VAGYUNK!!!
(Erin Miles)GOMBA-LELET NEGATÍV


Felkerestem egy helyi bőrgyógyászt, mert úgy láttam, hogy gombásodás alakult ki a lábkörmeimen. Levett egy mintát, és elküldte a laborba vizsgálatra. Megerősítették, hogy valóban gomba. Fel akart írni gomba elleni gyógyszereket, de én előtte szerettem volna egy második szakvéleményt is.
Április 11-én kezdtem el inni a SuperGreenst. Egy héttel későbbre egyeztettem időpontot egy másik bőrgyógyásszal. Ő is vett a körmökből mintát. Elküldte egy laborba, és amikor visszajött, hogy negatív az eredmény, teljesen összezavarodott. Kérte, hogy jöjjek vissza, hadd vegyen újabb mintát. Ezt is beküldte a laborba. Négy nap múlva jöttek meg az eredmények; felhívott, és azt üzente a fiammal: „Mondd meg anyukádnak, hogy NEGATÍV a gombavizsgálat eredménye.”
Hát, nagyon izgatott lettem, hisz az egyetlen dolog, ami ezt okozhatta, a SuperGreens volt. A lábfejem egyre jobban néz ki, és a körmeim újra simák, és nincs rajtuk elszíneződés. Súlyproblémám ugyan nincs, de fogytam legalább két kilót, és a bőröm is puha, hidratált. Hihetetlenül jól érzem magam, és tele vagyok energiával, hála a SuperGreensnek!
(Julie Bouchard)ÚTON VAGYOK AZ EGÉSZSÉG FELÉ

Új disztribútor vagyok, és új fogyasztója az InnerLight / Darius termékeknek. 4-6 liter vizet iszom naponta, amiből 3-4 literben van 1/2 teáskanál SuperGreens és 15 csepp Prime pH. Majdnem kizárólag élő, nyers ételeket fogyasztok, csírákat és salátákat, hogy az is segítsen.
Ez egy hihetetlen tisztítókúra. Korábban is csináltam már folyadékkúrát, amikor egy héten át semmit nem fogyasztasz, csak zöldségleveket. Döbbenettel tapasztalom, hogy ez a kicsiny mennyiségű SuperGreens és a Prime pH naponta TÖBBET tisztít, mint a teljes folyadékkúra korábban.
Néhány tünet, amit említenek, ténylegesen megjelent, mint pl. fáradtság és influenzaszerű érzetek. Emellett jelentkeztek koncentrálási nehézségek, néha kissé kihagy az agyam, ezért vigyáznom kell, hogy mennyi terméket fogyasztok, attól függően, hogy mennyire elfoglalt a napom.
De ezeken kívül csodálatosan könnyednek is érzem magam, nem puffad a hasam evés után, és SOKKAL jobban tudok aludni, kevesebb alvásra van szükségem, nem fáj a fejem, nincsenek izomfájdalmaim stb. Ja, és fogytam 5 kilót! Tudom, hogy számomra ez a fajta étkezés jó. Az, hogy van néhány kellemetlen tünet útközben, nagyon kis ár azért, hogy végül makkegészséges legyek!
(Dave Rowley)


SEGÍTSÉG EGY CUKORBETEGNEK

Természetgyógyász vagyok. 1-es típusú cukor- betegséget diagnosztizáltak nálam, és hosszú ideje küszködtem vele. Rengeteget tanultam és utaztam, hogy találjak valamit, ami segíthet. Ez tényleg egy válasz volt az imáimra. Részt vettem a tanácsadáson, és elkezdtem a diétát, valamint a SuperGreenst szedni. Tudom, hogyan állítsam át az inzulinomat, amikor szükséges. 24 órán belül a napi 45-50 egységnyi adagomat 18 egységre tudtam csökkenteni. Ez tényleg elképesztő. Ezt a szintet most már legalább egy hete tartom. Hamarosan elkezdem szedni a hasnyálmirigy-támogató csomagot, és a tervek szerint 21 nap múlva megkezdem a tisztítókúrát. A Jóisten segítségével szeretném minimálisra csökkenteni az inzulint, vagy akár teljesen megszabadulni tőle. Főleg azt tervezem, hogy meggyógyulok. Nekem olyan fajta cukorbetegségem van, amire négyféle inzulint kell kapnom, és a cukrom órákon belül képes 25 és 400 között ugrálni. Ez ijesztő, és persze vannak mellékhatásai. Amióta ezen a programon vagyok, a vércukorszintem teljesen normális. Ettől sokkal nyugodtabbnak érzem magam. Természetesen az inzulin-átállításokat mindenki az orvosa felügyeletével végezze! Köszönöm a SuperGreensnek és Robert Youngnak!
(Donna Evanoff, ND)


VISZLÁT CUKOR ÉS KOFFEIN!

Helló, a nevem Jill Noetzelman.
Én is cukor- és koffeinfüggő vagyok. Két bögre kávé reggel, két light kóla napközben, és még két bögre kávé este. Hol jön be a cukor? Csokoládés chipseket nassolgatok végig a nap folyamán. Nem csak egy kis zacskóval, hanem zsákos kiszerelésben, a Costcótól. Azok, akik ezt hallják, meg vannak lepve, mert reggelenként ettől függetlenül hat kilométert futok. Igen, egészségesnek „gondoltam” magam. Hát… Itt volt az ideje a kegyetlen felébredésnek!
Elég szerencsés voltam, hogy részt vehettem dr. Robert Young 4 napos szemináriumán Aspenban, Utah államban. Ez múlt csütörtök este kezdődött. Hamar megtanultuk, hogyan kell bekevernünk a SuperGreenst. Szinte kényszerítenem kellett magam, hogy megigyak csak egy litert belőle még aznap este. Másnap reggel, nyilván kitalálod, SuperGreensszel kezdtük a napot. Késő délutánra már rákaptam erre a ZÖLD italra, és lépést tartottam a többiekkel. Nos, gondold el, hogy mennyi koffein és cukor kerülhetett a testembe az előző 20 év során. Elkezdtem méregteleníteni. A fejem majdnem szétrobbant. Hirtelen már nem éreztem magam olyan szerencsésnek. Tudtam, hogy a cukor és a koffein elvonási tüneteit érzem. Megszálltam az automata eladógépeket. Vettem M&M’s-eket, Chex Mixet, amit csak találtam. Sheila segített a függőségemen némi forró tamalesszel. (Végül is, mire jók a barátok?) Amikor dr. Younggal konzultáltam ezzel kapcsolatban, elmondta, hogy ez a sok „szeméttől” van, ami a testembe került, és hogy le kell lassítanom.
A kevesebb néha több.
Nos, a negyedik nap végére már nem kívántam sem a cukrot, sem a koffeint. Elmúlt a függőség. Most már nem kell félnem attól, hogy mi lesz, ha egyedül maradok otthon egy tál csokival. Soha nem voltam ennyire energikus. A kis karikák a szemem alatt, amik attól keletkeztek, hogy sokat hunyorogtam az arizonai napsütésben, eltűntek. Pusztán attól, hogy hidratáltam magam a SuperGreensszel. A gyerekeim is megjegyezték, hogy másként kezelek helyzeteket; szinte nyugtató hatása van. Hmmm. A férjem, Todd, hétfő óta issza a SuperGreenst, és eddig fogyott 2,5 kilót. Ugyanazt a nyugalmat érzi, miközben tele van energiával. A gyerekeim jövő héten kezdik szedni a SuperGreens kapszulákat.
Ha még nem próbáltad ki ezt a fura kis zöld port, higgy nekem… ha egyszer kipróbálod, soha többet nem akarsz nélküle maradni.
(Jill Noetzelman)


SOK KÉTSÉG & NINCS TÖBB FÁJDALOM!


Oké, lehettem én cinikus, de most mégis meg vagyok győzve az InnerLight termékekkel kapcsolatban. Mivel 47 éves vagyok, már van néhány olyan állapotom, amivel kezelnek, többek között cukorbetegség, magas koleszterinszint, és magas vérnyomás. Ízületi sérüléseim is vannak a főiskolai súlyemelésnek köszönhetően, amelyekre a rosszabb napokon 3-5 db 800 mg-os Motrin tablettát kellett szednem.
Az első megrendelésem május közepén érkezett meg (Lighten Up csomag), s elkezdtem szedni a termékeket. Kb. 5 nap múlva jelentkeztek az első méregtelenítési tünetek, és meglehetősen erősek voltak. Nem voltam biztos benne, hogy keresztül tudok jutni rajtuk. A tünetek egy héttel később megenyhültek. Találtam egy táplálkozási szakembert, aki elvégezte dr. Young vérdiagnosztizációs képzését, és így meg tudtam vizsgáltatni a véremet. Az ő javaslatára megvettem a Basics csomagot is. Úgy tűnt, hogy a túlsúlyom kezd csökkenni, de szándékosan távol tartottam magam a mérlegtől – számos fogyókúrát kipróbáltam már a múltban, de soha nem volt tartós az eredmény.
Szerettem volna újra végezni valami testmozgást, már több mint egy éve, de olyan fáradt voltam, hogy nem volt akaraterőm, sem energiám hozzákezdeni. Ezen a héten az energiám drámai mértékben megnőtt, így elkezdtem.
Ez volt az a pont, ahol meggyőzővé vált a termék. Az elmúlt évek során számos alkalommal nekiálltam tornázni, hosszabb kihagyások után. Minden alkalommal nagyon lassan és óvatosan kezdtem újra. Függetlenül attól, hogy mennyire óvatos voltam, iszonyú fájdalmaim és görcseim lettek a szöveteimben felgyűlt tejsavtól, s az ízületeim feldagadtak és megmerevedtek. Ezen a héten elkezdtem egy nagyon intenzív, maximális súlyokkal dolgozó programot. Megnöveltem a SuperGreens és pH-bevitelt kb. 20%-kal.
A korábbi tapasztalatok alapján mára már ágyhoz kötve kellett volna lennem, azonban nincsenek fájdalmaim, és teljesen szabadon tudok mozogni (egyetlen tabletta Motrint sem vettem be, amióta elkezdtem a programot). Az edzőteremben ráálltam a mérlegre, és a súlyom 99 kg – 9 kilóval kevesebb! Az elmúlt tíz évben soha nem voltam 102-nél könnyebb.
A napi mérések szerint a vércukrom stabilizálódott. Júliusban kell majd mennem az orvoshoz a negyedéves ellenőrzésre és vérvételre. Az a tervem, hogy megmutatom az orvosomnak az eredményeimben történt igazolható változásokat, és leállítom azt a 6 gyógyszert, amit már évek óta szednem kell. Be fogok számolni az eredményeimről.
(John Baker)


A BODY-BUILDING PROGRAMTÓL CSAK TOVÁBB HÍZTAM, A SUPERGREENS VISZONT MEGHOZTA AZ EREDMÉNYEKET!


Az egész életem arról szólt, hogy legyőztem az akadályokat, és álmokat kergettem. A legnagyobb álmom az volt, hogy egy nap egy légitársaság pilótája legyek. Amikor elértem ezt az álmot, az volt életem egyik legboldogabb napja.
Néhány év elteltével a romlott legénységi ételek, a repülőtéri étkezés, az éjszakai étterembe járások, valamint az egész éjszakás repülések következtében a csípőm 32/33 méretről 35-ös kényelmes méretre terebélyesedett, s a mozgás sem volt már az erősségem. Állandóan fáradtnak éreztem magam, és több influenzát és megfázást kaptam el, mint bármikor életemben. Mindez hatással volt az önbizalmamra, az energiaszintemre és az önbecsülésemre egyaránt. Nem tudtam rájönni, hogyan vezethetett az álmom ehhez a mostani állapothoz. Nem éreztem jól magam a bőrömben, és a jövőmmel kapcsolatban sem.
Hallottam egy 12 hetes fitneszversenyről. (EAS Body For Life – Test egy életre) A program hihetetlenül inspirált. Azt gondoltam, pont erre van szükségem. Elkezdtem a versenyt, miközben párhuzamosan szedni kezdtem mindenféle drágábbnál drágább EAS étrend-kiegészítőket. Nem volt szerencsém, tovább híztam, és még ráadásul különféle gyomorproblémáim is lettek. A fitneszverseny közepe táján tovább nőttek a méreteim, s ez nem az volt, amit kerestem.
Hová tűnt az a karcsú, fitt és egészséges Ryan, akit fiatalkoromból ismertem? Még ott volt, csak elrejtve egy halom zsír alatt.
Közel 8 héttel a fitneszverseny kezdete után egyre nehezebb és egyre kövérebb voltam. Meg is kérdezték tőlem többen, hogy híztam-e. Úgy gondoltam, az egyetlen módja annak, hogy a program utáni képhez jól nézzek ki, hogy ha kiéheztetem magam a verseny utolsó néhány hetében. De nem az történt, amit vártam. Frusztráltan feladtam, remélve, hogy legalább az lemegy, amit a program alatt magamra szedtem. Úgy éreztem, kudarcot vallottam.
Kb. egy évvel később, életem egyik legnagyobb mélypontján, 90 kiló felett, kétségbeesetten tennem kellett valamit. Annyira zavart a súlyom, az energiahiányom és az egészségi állapotom, hogy elhatároztam, újra megpróbálom a fitneszversenyt, és reméltem, hogy más eredményeket tapasztalok majd (azóta hallottam, hogy az elmebetegség egyik meghatározása az, hogy ugyanazt a dolgot csinálni újra és újra, más eredményt várva).
Aztán – mintha Isten jól időzített ajándéka lett volna – a nővérem telefonált, hogy van egy szabad helye egy Anthony Robbins-szemináriumra. Én rajongok Tony Robbins munkásságáért, és használok néhány technológiát, amit tőle tanultam, hogy sok mindent megvalósítsak az életemben. A fitneszverseny néhány nappal a szeminárium előtt kezdődött. Reméltem, hogy a szeminárium segíteni fog nekem abban, hogy tudjak összpontosítani, és úgy befejezni, hogy erős vagyok. Hát segített! A szeminárium utolsó napja a táplálkozásról, az egészségről és a testmozgásról szólt. Ekkor hallottam dr. Robert O. Young tanításairól és táplálkozási programjáról. Akkor jöttem rá, hogy miért vallottam olyan nyomorúságos kudarcot az előző fitneszverseny-kísérletemen.
Felfegyverkezve a lúgosító táplálkozásról, a SuperGreensről és a Prime pH-ról való tudással, elfogadtam egy 10-napos kihívást, hogy kipróbáljam a diétát. Tíz sikeres nap után már meggyőződésemmé vált, hogy így kell táplálkoznom életem hátralévő részében. A diéta első napján megvizsgálták a véremet, és kaptam egy időpontot egy 30 nap múlva történő ellenőrzésre. Amiket láttam a véremben, legenyhébben szólva is riasztó volt. Candida, magas koleszterin, paraziták, szabadgyökök és károsodott vérsejtek, összetapadt vérsejtek, rendellenesen magas fehérvérsejtszám.
A 30 napos ellenőrzésen az orvos teljesen el volt képedve. A vérem tökéletesnek tűnt. A fent említett problémák eltűntek. Látnotok kellett volna az orvos arcát, amikor azt mondta: „Fiam, te elmentél és meggyógyultál itt nekem!”
Néhány más döbbenetes hatás is bekövetkezett. A látásom kitisztult, és a szemüveg szükségessége után visszatért a 20/20-as látás. 8-10 órás alvásigényem lecsökkent 4,5 – 6 órára, miközben teljesen frissen és energiával telten ébredek. Szellemileg is teljesen friss vagyok, éber, és nincsenek hullámzások az energiaszintemben. Elhagytam a kávét és a kólát (kb. napi 10-12), és a hideg pulykasültet is. 18 évnyi koffeinfogyasztás után még csak fejfájásom sincs, sem elvonási tüneteim. Egy ekcémás folt a kezemen teljesen rendbejött, ami korábban több éves szteroidos krémkezelés ellenére sem lett jobb.
Na most, ami a fitneszversenyt illeti: több energiám és állóképességem van, mint amennyit valaha tapasztaltam. Néhány napon belül észrevettem, hogy a ruháim jobban rám jönnek, és a mérleg vissza is igazolta ezt. Hetente kb. 1,5 kg-t fogytam. Annyit ettem, amennyit akartam, és soha nem voltam éhes. Soha életemben nem éreztem magam jobban. Az edzési programom egyszerű volt. Hetente háromszor súlyokkal dolgoztam. Minden edzés 1 órát tartott. Ezen kívül hetente 3-4 alkalommal cardio edzést végeztem, mindegyiket kb. 30 percig.
A fitneszverseny végére elértem a 6,9%-os testzsír arányt. (Diéta nélkül) fogytam több mint 15 kilót, és felszedtem 6 kg tiszta izomtömeget. Ez jobb eredmény, mint amit sok győztes produkált a korábbi versenyeken.
Köszönöm dr. Robert O. Youngnak és feleségének, Shelley Redford Youngnak, hogy képes voltam visszanyerni az irányítást az egészségem és a súlyom felett. Ennek erőteljesen pozitív kihatása volt az életem minden területére, különösen az önbecsülésemre és az önbizalmamra.
Van egy új álmom is, amit követni szeretnék: az hogy megpróbáljak segíteni sok más embernek, hogy visszanyerjék belső talajukat, hogy jobban nézzenek ki, és jobban érezzék magukat, mint ahogy azt valaha lehetségesnek gondolták.
(Ryan J. Marcotte)

 
Kapcsolat
 
Termékek rendelése
 
Vállalkozási lehetőség
 
Egészségügyi cikkek
 
Üvegfestés
 
Linkajánló
 
Naptár
2020. November
HKSCPSV
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Óra
 
Látogatók száma
Indulás: 2007-08-30
 

Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ