Méregtelenítés lúgosítással, egészségvédelem, új biológia, belső fény, szépségápolás, gyógymasszázs, reflexológia, savbázis egye
Méregtelenítés lúgosítással, egészségvédelem, új biológia, belső fény, szépségápolás, gyógymasszázs, reflexológia, savbázis egye
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lúgosítás
 
Szépségápolás
 
Gyógymasszázs és talpmasszázs
 
Receptek
 
Sikerek
 
Az Innerlight Bázikus Életmód

 

 

AZ INNERLIGHT

BÁZIKUS* ÉLETMÓDTM MEGKÖZELÍTÉS

AZ OPTIMÁLIS EGÉSZSÉG ÉRDEKÉBEN

 

 

 

Írta: Dr. Robert és Shelley Young

 

 

 

 

* Bázikus: Olyan személy és/vagy táplálkozás, amely főleg a bázikus (lúgos) kémhatású ételek, italok, valamint életmód fontosságát tartja szem előtt, fenntartva ezáltal a szervezetben egy kiegyensúlyozott sav-bázis arányt az optimális egészség és vitalitás elérése érdekében. 

 

 

 

 

 

 

Az InnerLight lúgosító életmód

 

 

Ez a füzet egy teljesen új nézőpontból tekint a diétákra és a táplálkozásra.

 

Amikor Ön bázikus (lúgosító) életmódra vált, olyan vékony, jó állapotban lévő teste lehet, amilyet mindig is szeretett volna, és megtapasztalhatja a jóllét, az energia és a szellemi frissesség teljesen új szintjeit.

 

 

 

 

                                                                HONNAN TUDHATJA ÖN,

                                                                HA TESTE TÚL SAVAS?

 

 

A zsír egy sav-probléma!

 

Dr. Young egyik, talán legismertebb felfedezése a túlsúly valódi okával kapcsolatos elmélet. Megállapította, hogy a zsír valójában túlsavasodási probléma következménye. Mit jelent ez? A test zsírsejteket hoz létre, hogy azok elszállítsák a savakat a létfontosságú szervektől, hogy ezek a savak szó szerint ne marják halálba az Ön szerveit. A zsír menti meg az Ön életét! A zsír valójában nem más, mint a test válasza egy veszélyesen túlsavasodott állapotra. A megoldás? Lúgosítás és EnergizálásTM.

 

 

Mi a helyzet a soványsággal?

 

Az egészség-spektrum másik végletén, a túlsavasodott testben elszaporodó élesztő- és egyéb gombák az Ön tápanyagain élősködnek, és lecsökkenthetik az Ön által elfogyasztott minden tápanyag vegyi és mechanikus felszívódását – akár 50%-kal. Ez sok embernél azt okozza, hogy kórosan lesoványodnak, ami semmivel sem egészségesebb, mint ha túlsúlyossá válnak. Fehérje nélkül a teste nem tudja megújítani a szöveteket, nem tud enzimeket, hormonokat, és még több száz olyan anyagot termelni, amelyek szükségesek a sejtek energiájához és a szervek működéséhez. Ennek eredménye fáradtság, betegségek és testsúlyváltozások. Elképzelhető, hogy aki túl sovány, még fogy egy kicsit, amikor a teste biokémiailag stabilizálódni kezd. De ahogy az állapota helyreáll, gyarapodni fog a súlya az optimális testsúly irányába.

 

Az egészséges testek nem túlsúlyosak, és nem is túl soványak. Az egészséges test természetszerűen fenntartja saját ideális súlyát. Ön elkezdheti helyreállítani az egészséget, az egyensúlyt és a harmóniát az InnerLight termékekkel. Ahogy a lúgosítás és az oxigenizálás megkezdődik, a teste saját magától elkezdi beállítani a saját ideális súlyát.

 

 

Allergiák

 

A méreganyagok, amelyek egy túlsavasodott, oxigéntől megfosztott testben termelődnek, nagymértékben hozzájárulhatnak ahhoz, amit gyakran az allergia tüneteinek hívnak. Továbbá, a meg nem emésztett fehérje felszívódása is komoly oka lehet az allergiás állapotoknak. Az emésztőrendszer meggyengül, ez megakadályozza az aminosavak teljes lebontását – és sokféle ételallergiát okoz. Ez utóbbi önmagában súlyos allergiás reakciók széles skáláját képes produkálni.

 

A SuperGreens a Prime pH-val, valamint az InnerLight termékek oxigenizáló és lúgosító elemeket visznek be a szervezetbe – ezzel segítve azoknak az állapotoknak az egyensúlyba kerülését, amelyek a túlérzékenységhez vezettek.

 

 

Fáradtság

 

A fáradtság valószínűleg a túlsavasodott test egyik legfőbb tünete és panasza. A savas testközegben termelődő méreganyagok lecsökkentik a fehérjék és az ásványi anyagok felszívódását, amelynek következtében meggyengül a test képessége arra, hogy enzimeket és hormonokat termeljen. Ez akadályozza a sejtek újratermelődését és az energiatermelés egyéb szükséges összetevőit. Ennek eredménye a fáradtság, a csökkent állóképesség, az izomtömeg növelésére való képtelenség és általános gyengeség.

 

A SuperGreens a Prime pH-val úgy van összeállítva, hogy létfontosságú tápanyagokat és könnyedén emészthető fehérjét juttasson az Ön szervezetébe. Ezek lúgosítanak, energizálnak, és gazdagon tápláló formuláik elkezdik oxigénnel dúsítani testét.

 

 

 

                                                                       AZ ÚJ BIOLÓGIA

 

 

Az Új BiológiaTM, legegyszerűbben megfogalmazva azt állítja, hogy minden betegség mögött egyetlen alapvető ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test túlsavasodása. Ezzel ellentétben a régi biológia, amely Louis Pasteur 1800-as évek végén keletkezett művein alapszik, arra az elképzelésre épült, hogy a betegség olyan kórokozóktól ered, amelyek kívülről támadják meg a szervezetet. Dr. Young úgy találta, hogy amikor a test sav-bázis aránya egészséges egyensúlyban van, akkor a kórokozók képtelenek benne megtelepedni.

 

Gondoljon úgy a testére, mintha az egy akvárium lenne. Gondolja el, milyen fontos fenntartani a testben lévő belső folyadékok tisztaságát, hisz ebben „úszkálunk” nap mint nap.

Képzelje el, hogy ebben az akváriumban a halak az Ön sejtjei, illetve belső szervei, és abban a folyadékban fürdenek, amely a tápanyagokat szállítja, a salakanyagokat pedig eltávolítja.  

 

Most képzelje el, hogy odatolatunk az akváriumhoz egy autóval, és a kipufogócsövet odaillesztjük annak a levegőpumpának a szűrőjéhez, ami oxigénnel látja el a vizet a tartályban. A víz megtelik szénmonoxiddal, ezáltal lecsökken a lúgos pH, keletkezik egy savas pH közeg, veszélyeztetve a „halak”, az Ön sejtjei és szervei egészségét. 

 

Mi történik, amikor túl sok ételt, vagy nem megfelelő fajta ételt (savtermelő ételeket, pl. tejterméket, cukrot, lisztet és állati fehérjét) dobálunk a tartályba, és a halak nem tudják elfogyasztani, vagy megemészteni, és ez elkezd bomlani és rothadni! Mérgező, savas hulladék- és vegyi anyagok keletkeznek, ahogy az étel elbomlik, és ez a folyamat még több savas mellékterméket hoz létre, melyek megváltoztatják az optimálisan lúgos kémhatást.

 

Alapjában véve ez csak egy apró példája annak, hogy mit művelhetünk a belső nedveinkkel nap mint nap. Szennyezzük a légszennyezéssel, dohányzással, gyógyszerekkel, túl sok ételbevitellel, valamint a savtermelő ételek (tejtermékek, cukor, liszt, állati fehérje) túlzott mértékű fogyasztásával, és még számtalan olyan vétekkel, ami felborítja lúgos kémhatású belső nedveink finom egyensúlyát.

 

Néhányunknak olyan akváriuma (teste) van, amely már épp csak alkalmas arra, hogy fenntartsa az életet, mégis valahogy átküzdjük magunkat a mindennapokon, egyre komolyabb egyensúlyhiányokat teremtve, amíg végül elkerülhetetlenné válik az összeomlás, és legyengítenek bennünket a krónikus, zavaró és nyugtalanító tünetek, amelyekkel dolgunk van. 

 

Belső nedveink pH szintje (sav-bázis aránya) testünk minden egyes sejtjére hatással van. A test nem tolerálja jól a túlzott savas eltolódásokat. Valójában, a teljes anyagcsere-folyamat a kiegyensúlyozott belső bázikus (lúgos) környezettől függ. Egy krónikusan túl savas kémhatás szétmarja a szöveteket, apránként belerágva magát a közel 60.000 mérföldnyi vénába és artériába, mint ahogy a sav a márványba. Ha észrevétlen marad, minden sejtszintű tevékenységet és funkciót akadályozni fog, a szívünk dobogásától kezdve az agy által kibocsátott idegi impulzusokig. Összefoglalva, a túlsavasodás az egész életre kihat, és mindenféle betegséghez vezet!   

 

 

 

                                                                                                     BÁZIKUS VÍZ

 

 

A legfontosabb, amit ebből a tájékoztatóból meg kell tanulnia, hogy a testet hidratálni kell, mégpedig lúgosító vízzel. Hasonlóan a talajhoz, amelyen élünk, a testünk 70%-át víz alkotja. Az étel utáni csillapíthatatlan sóvárgás gyakran a test víz iránti könyörgése. Ahogy az ember elkezd vízzel hidratálni, fokozatosan kifejlődik a szomjúságérzet is. 

 

Az a táplálkozás, amely túlnyomórészt savasító ételekből áll, mint például húsok, tejtermékek, gabonák, magas cukortartalmú gyümölcsök, valamint kenyér, savas méreganyagok keletkezéséhez vezet a szervezetben. Amikor ezek a mérgező anyagok bekerülnek a véráramba, az érrendszer megkísérel megszabadulni tőlük, folyékony formában a tüdőn, illetve a veséken keresztül. Ha túl sok méreganyag keletkezik – több, mint amennyit kezelni tud –, akkor a szervezet ezeket elraktározza a különböző szervekben, mint pl. a szívben, a hasnyálmirigyben, a májban, a vastagbélben és egyéb helyeken. 

 

Ennek a sav-hulladékfeldolgozási módszernek a meghibásodását úgy is szokták hívni, hogy „öregedési folyamat”. E folyamat lelassításához és visszafordításához úgy kell hozzákezdeni, hogy eltávolítjuk a túlzott savterhelést a vérből és a szövetekből, azáltal hogy rengeteg bázikus vizet rendszeresítünk a táplálkozásunkban. A bázikus víz pH-ja 9 és 11 között van, ami semlegesíti az elraktározott ártalmas savas hulladékokat, és gyengéden eltávolítja őket a szövetekből.  

 

 

 

                                                                                AZ INNERLIGHT

                                                                                LÚGOSÍTÓ CSAPAT

 

 

A SuperGreensTM zöldség por és a Prime pHTM

 

 

A SuperGreens por négyszer erősebb, mint általában a zöld porok. A SuperGreens 49 féle fűből, gabonacsírából, valamint zöld növényekből és zöldségekből áll, amelyek mint egy infúzió, több mint 125-féle könnyen felszívódó vitaminnal, ásványi anyaggal és aminosavval töltik fel az Ön testét.

 

A Prime pHTM nem más, mint víz- és oxigénkatalizátor a véráramban. Ez a formula lúgosít, semlegesít, oxigenizál és pH-kiegyensúlyozó hatással van a testre.

 

A strukturált vagy a tisztított víz a legjobb. Ideális esetben naponta 4 liter, vagy akár több vizet is meg kellene innunk. A napi normál mennyiségű SuperGreens por 3-4 mérő/teáskanál.

A legkönnyebb, ha a SuperGreens italt egy vizesflakonban tartja, mert így bármikor fel tudja rázni, ami által a zöldek mindig jól keverednek. Készítsen el egyszerre egy flakonnal, és azt tartsa szobahőmérsékleten (a testünknek energiát kell kifejtenie ahhoz, hogy felmelegítsen egy jeges, vagy lehűtsön egy forró italt.)

 

MEGJEGYZÉS: egy proteinben gazdag étkezés után várjon egy vagy két órát, mielőtt SuperGreenst, illetve Prime pH-t inna, azért hogy a protein emésztéséhez szükséges gyomorsavakat ne semlegesítse az itallal.

 

 

 

Lúgosítson és Energizáljon az InnerLighttal!

 

                                          Kiváló napi hidratáló program

 

 

SuperGreens zöldség por

 

 

·     Ajánlott: 1 liter vízhez egy mérő/teáskanál SuperGreens por, valamint 16 csepp Prime pH, naponta két alkalommal, délelőtt és délután.

 

·     Még jobb: 1 liter vízhez egy mérő/teáskanál SuperGreens por, valamint 16 csepp Prime pH, naponta három alkalommal, délelőtt, délután és este.

 

 

 

                                                   DISZTRIBÚTORI INFORMÁCIÓ

 

 

Sokan kezdetben pusztán azért keresik fel az InnerLight-ot, hogy egészségesebbek legyenek, és jobban érezzék magukat, de időközben észreveszik, hogy kiváló üzleti lehetőséget is találnak egyben. Néhányan talán nem érdeklődnek az üzletépítés iránt. Ez teljesen rendben van! Számukra mindössze az a fontos, hogy saját egészségük még teljesebb legyen. Sokan úgy találják majd, hogy miközben haladnak a „programon”, komoly érdeklődést teremtenek családjuk és barátaik körében. Ahogy a kilók apadnak,  ahogy az egészségügyi problémák megoldódnak, és az energiaszint megnövekszik, az ismerősök elkerülhetetlenül észreveszik ezeket a változásokat, és követelik majd, hogy az illető árulja el, hogyan csinálja. S miközben segítenek másoknak abban, hogy ugyanezeket az eredményeket elérjék, az InnerLight vásárlók és üzlettársak azt veszik majd észre, hogy vállalkozásuk növekedni kezd. Ebben a pontban láthatóvá válik számukra, hogy az InnerLight sikeres üzleti lehetőséget is jelent. 

 

 

 

További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba az Ön InnerLight tanácsadójával:

 

 

 

Ottó Zsuzsa

06306386809

belsofeny@citromail.hu

 

 

 

 

Lúgosítson és Energizáljon az InnerLighttal!

 

 
Kapcsolat
 
Termékek rendelése
 
Vállalkozási lehetőség
 
Egészségügyi cikkek
 
Üvegfestés
 
Linkajánló
 
Naptár
2020. Szeptember
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
Óra
 
Látogatók száma
Indulás: 2007-08-30
 

Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ